Tjänster

Våra tjänster

Vi har stor erfarenhet av och förstår våra kunders behov. Detta visar vi genom att erbjuda pålitlig och kostnadseffektiv service. Vi erbjuder våra kunder information och produkter och vår effektiva logistik och goda leveransrutiner gör att du normalt sett har dina produkter inom 24 timmar efter att du lagt din beställning.

Varje kund har en på sitt område mycket kunnig säljare vilkens ansvar det är att förse kunden med information och att hantera dennes ordrar. Information om releaser sker i ett nyhetsbrev en gång i veckan, på vår hemsida och genom den personlige säljrepresentanten. En stor fördel för er som kund är att vi är en oberoende grossist vilket gör att ni hos oss kan få en neutral syn på produkterna.

Juli@ – Allt du behöver för dina inköp

Allt du behöver är en dator med internetuppkoppling. Juli@ är Next Stop Distributions nätbaserade orderhanteringssystem. Systemet är helt integrerat med order, lager, logistikhantering och fakturering.  Ett så kallat B2B-system för alla våra kunder. Våra kunder kan lägga ordrar via Internet, fax eller telefon. Det mest praktiska sättet att lägga en order är via ”Julia”, vår specialdesignade Internetapplikation.    I ”Julia” kan du välja produkter direkt ur vår databas på ca 400 000 titlar och lägga ordrar dygnet runt. Här framgår också om produkten finns i lager och, om inte, hur lång leveranstiden är. Dessutom kan du här överblicka alla dina tidigare fakturor, ordrar, restorder och vad som kommit in. För att använda ”Julia” behöver du ett lösenord som du får av din säljare.

Förutom att juli@ gör det enkelt för dig att lägga dina ordrar är det dessutom ett utmärkt sökverktyg för dig som letar efter produkter. Det finns mängder av olika sökmöjligheter.

Du kan selektera ut musik, film eller spel, allt efter just Dina önskemål. Utifrån detta söker du enkelt och smidigt mellan artister, titlar, bolag, format, releasedatum osv. Vi har precis lanserat några nya sökfunktioner lagom till sommaren.

Du får också vårat nyhetsbrev med de senaste nyheterna, kampanjer mm. Du är alltså bara några knapptryckningar ifrån att ha all information du behöver för att göra dina inköp framför dig dygnet runt. Ta kontakt med din säljrepresentant på Next Stop Distribution för ytterligare information.

Fördelar med juli@

  • Gör dina ordrar själv när du vill, oberoende av öppettider
  • Ändra och lägga till i din order under beställningstillfället
  • Tydlig överblick av all orderhistorik och fakturor
  • Du får automatiskt Ditt pris, med korrekta rabattsatser, undantaget tillfälliga kampanjer med prisaktivitet
  • Tillgång till leveransinformation
  • Du får information om lagersaldo samt leveranstid per specifik produkt
  • Du kan söka bland de 100.000-tals musik-, film- och spelprodukter som finns i NextStop Distributions databas
  • Tillgång till releasesdatum samt information om vilka produkter som är utgångna
  • All information är utskriftsbar

Klicka här för att fylla i en kundansökan och bli kund redan idag! (För svensk)

Klikk her for å fylle ut en kundesøknad og registrer deg i dag! (For norsk)